Tilbage

Konference

Arbejdsmiljøkonference 2020

Er du arbejdsmiljørepræsentant, leder eller bare interesseret i, hvordan I kan arbejde med at for­bedre arbejdsmiljøet i jeres virksomhed, så tilmeld dig en dag med mas­ser af godt humør og fagligt indhold! Mød professionelle arbejdsmiljøfolk, kollegaer fra brancherne og bliv inspireret af en masse spændende aktiviteter målrettet netop din branche.


Program:

Temaet for konferencen er DEN GODE ARBEJDSPLADS og dagens program er som følger:

Kl. 8.00-9.00

Ankomst med morgenmad

Kl. 9.00-11.30

Workshops, oplæg og meget mere. Du vælger selv de aktiviteter, der er allermest relevant for dig og din virksomhed. Forfatter og stressrådgiver Storm Stensgaard åbner konferencen med et oplæg om arbejdsglæde som med garanti både giver stof til eftertanke og rører lattermusklerne!

Kl. 11.30-12.15

Frokost

Kl. 12.15-13.15

Workshops, oplæg og meget mere. Du vælger selv de aktiviteter, der er allermest relevant for dig og din virksomhed.

Kl. 13.15-13.45

Kaffe og kage

Kl. 13.45-16.00

Workshops, oplæg og meget mere. Du vælger selv de aktiviteter, der er allermest relevant for dig og din virksomhed. Skuespiller og foredragsholder Jens Arentzen runder dagen af med et inspirerende oplæg om den gode kommunikation og nærvær og hvad det betyder for relationerne på en arbejdsplads.


Det endelige program offentliggøres snarest og du sammensætter herefter selv det program, der giver allermest værdi for dig.
 

Vi glæder os til at se dig – følg med her på siden!

OBS: Konferencen kan indgå som en del af virksomheders obligatoriske pligt efter arbejdsmiljølo­ven til efteruddannelse af arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i arbejdsmiljøorganisationen.

Tid og sted

Onsdag den 4. marts 2020

Kl. 8 – 16

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense
Denmark

Foredragsholdere

  • Jens Arentzen

    Jens Arentzen

  • Storm Stensgaard

    Storm Stensgaard

Kontakt

Kontakt os på tlf. 8740 3400 eller amkonf@gls-a.dk, hvis du har spørgsmål til konferencen.