• Kontakt
BAU Jordtilbord
    BAU Jordtilbord
  • Til forsiden
  • Emner
    •  HELT SIKKER SUND - <br/> <i>sammen </i>

      HELT SIKKER SUND -
      sammen

    • APV og Trivselstjek

      APV og Trivselstjek

    • MSB

      MSB

    • Målrettet mindre virksomheder

      Målrettet mindre virksomheder

    • Fakta ark

      Fakta ark

    • EGA - Løft - Ergonomi

      EGA - Løft - Ergonomi

    • Ulykker og lidelser

      Ulykker og lidelser

    • Elastik og mikropause øvelse

      Elastik og mikropause øvelse

    • Psykisk arbejdsmiljø

      Psykisk arbejdsmiljø

    • AMO arbejdet

      AMO arbejdet

    • Støj og akustik

      Støj og akustik

    • Kemi

      Kemi

    • Konferencer og kurser

      Konferencer og kurser

    • Projekter og indsatser

      Projekter og indsatser

    • Scor jer selv

      Scor jer selv

  • Nyheder
  • Om SAU og KAU
  • Kontakt
Få siden læst op
Søg
  • Brancher
  • Slagteri- og kødbranchen
  • Nyheder
Gå til
  • Nyheder
  • Om SAU og KAU

Nyheder

  • Fokusgruppe interview om trivsel og MSB
    05-08-2022

    Fokusgruppe interview om trivsel og MSB

    Igangværende projekt til indsamling af ansattes betragtninger og forbedringsforslag til fremme af trivsel og forebyggelse af MSB i branchen.   ...

    Læs mere
  • Få styr på arbejdsmiljøet
    09-03-2022

    Få styr på arbejdsmiljøet

    En række letoverskuelige værktøjer lige til at gå til i små og mellemstore virksomheder.    ...

    Læs mere
  • Måling af fysiske påvirkninger
    09-03-2022

    Måling af fysiske påvirkninger

    Her kan du læse om projektet, der har som formål at undersøge de fysiske påvirkninger den enkelte har i hverdagen ...

    Læs mere
  • Inddragelse af AMO?
    09-03-2022

    Inddragelse af AMO?

    Her får I en helt ny oversigt: Vejledning til dagligt samarbejde mellem arbejdsstudieafdelingen og AMO Protokollat Overenskomst ...

    Læs mere
  • Ny guide til AMO
    08-10-2021

    Ny guide til AMO

    Kom godt igennem fra beslutning til handling. Guiden er lavet med udgangspunkt i anvendelse af  MSB spørgeskemaet, men kan bruges ifm andre større pro...

    Læs mere
    

Nyhedsarkiv, klik her

SAU og KAU

Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU og Kødindustriens Arbejdsmiljø, KAU er brancheudvalg under BAU Jordtilbord.

Kontaktpersoner

Annette Hoffmann
Dansk Industri
Mail: aho@di.dk
Tlf.: 3377 3051

Allan Moesgaard Kristensen
Fødevareforbundet NNF
Mail: amk@nnf.dk
Tlf.: 3818 7235

Medlemmer af SAU og KAU

Oversigt over medlemmer af udvalgene i SAU og KAU findes her:

Se medlemmer

Privatlivspolitik

Siden bruger cookies

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her .

Acceptér