• Kontakt
BAU Jordtilbord
    BAU Jordtilbord
  • Til forsiden
  • Emner
    •  HELT SIKKER SUND - <br/> <i>sammen </i>

      HELT SIKKER SUND -
      sammen

    • APV og Trivselstjek

      APV og Trivselstjek

    • MSB

      MSB

    • Målrettet mindre virksomheder

      Målrettet mindre virksomheder

    • Fakta ark

      Fakta ark

    • EGA - Løft - Ergonomi

      EGA - Løft - Ergonomi

    • Ulykker og lidelser

      Ulykker og lidelser

    • Elastik og mikropause øvelse

      Elastik og mikropause øvelse

    • Psykisk arbejdsmiljø

      Psykisk arbejdsmiljø

    • AMO arbejdet

      AMO arbejdet

    • Støj og akustik

      Støj og akustik

    • Kemi

      Kemi

    • Konferencer og kurser

      Konferencer og kurser

    • Projekter og indsatser

      Projekter og indsatser

    • Scor jer selv

      Scor jer selv

  • Nyheder
  • Om SAU og KAU
  • Kontakt
Få siden læst op
Søg
  • Brancher
  • Slagteri- og kødbranchen
  • Nyheder
Gå til
  • Nyheder
  • Om SAU og KAU

Inddragelse af AMO?

Her får I en helt ny oversigt:


Vejledning til dagligt samarbejde mellem arbejdsstudieafdelingen og AMO

Protokollat

Overenskomst

Nyhedsarkiv, klik her

SAU og KAU

Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU og Kødindustriens Arbejdsmiljø, KAU er brancheudvalg under BAU Jordtilbord.

Kontaktpersoner

Annette Hoffmann
Dansk Industri
Mail: aho@di.dk
Tlf.: 3377 3051

Allan Moesgaard Kristensen
Fødevareforbundet NNF
Mail: amk@nnf.dk
Tlf.: 3818 7235

Medlemmer af SAU og KAU

Oversigt over medlemmer af udvalgene i SAU og KAU findes her:

Se medlemmer

Privatlivspolitik

Siden bruger cookies

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her .

Acceptér