• Kontakt
BAU Jordtilbord
    BAU Jordtilbord
  • Til forsiden
  • Emner
    •  HELT SIKKER SUND - <br/> <i>sammen </i>

      HELT SIKKER SUND -
      sammen

    • APV og Trivselstjek

      APV og Trivselstjek

    • MSB

      MSB

    • Målrettet mindre virksomheder

      Målrettet mindre virksomheder

    • Fakta ark

      Fakta ark

    • EGA - Løft - Ergonomi

      EGA - Løft - Ergonomi

    • Ulykker og lidelser

      Ulykker og lidelser

    • Elastik og mikropause øvelse

      Elastik og mikropause øvelse

    • Psykisk arbejdsmiljø

      Psykisk arbejdsmiljø

    • AMO arbejdet

      AMO arbejdet

    • Støj og akustik

      Støj og akustik

    • Kemi

      Kemi

    • Konferencer og kurser

      Konferencer og kurser

    • Projekter og indsatser

      Projekter og indsatser

    • Scor jer selv

      Scor jer selv

  • Nyheder
  • Om SAU og KAU
  • Kontakt
Få siden læst op
Søg
  • Brancher
  • Slagteri- og kødbranchen
Gå til
  • Nyheder
  • Om SAU og KAU

SAU og KAU

Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU og Kødindustriens Arbejdsmiljø, KAU er brancheudvalg under BAU Jordtilbord.

Kontaktpersoner

Annette Hoffmann
Dansk Industri
Mail: aho@di.dk
Tlf.: 3377 3051

Allan Moesgaard Kristensen
Fødevareforbundet NNF
Mail: amk@nnf.dk
Tlf.: 3818 7235

Medlemmer af SAU og KAU

Oversigt over medlemmer af udvalgene i SAU og KAU findes her:

Se medlemmer

Privatlivspolitik

Siden bruger cookies

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her .

Acceptér