Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg
Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V. Tlf.: 3377 3377. Fax: 3377 3300. E-mail: SAU@baujordtilbord.dk
Formål og opgave:
Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg har som formål at motivere virksomhederne og deres medarbejdere til at samarbejde om at skabe sikre, sunde og udviklende arbejdspladser.
Udvalget skal følge og understøtte den arbejdsmiljømæssige udvikling i erhvervet og påvirke til en sundhedsfremmende adfærd.
Endvidere skal udvalget være bindeled mellem Arbejdstilsynet og virksomhederne i såvel brancherettede kampagner m.m., som konkrete virksomhedsrelaterede opgaver
Udvalget vil:
Igangsætte, gennemføre og evaluere arbejdsmiljøprojekter jf. bekendtgørelse om Arbejdsmiljørådets og branchearbejdsmiljørådenes arbejdsmiljøindsats
- Beskæftige sig med arbejdsmiljømæssige spørgsmål bredt
- Udarbejde generelle retningslinier inden for afgrænsede områder
- Afdække behov for brancherettede undersøgelser, igangsætte, koordinere og videreformidle disse
- Motivere sikkerhedsorganisationerne til at fremme et systematisk sikkerheds- og sundhedsarbejde
- Gennem BAR Jord til Bord udbyde, sikre evaluering og justering af arbejdsmiljøuddannelsen
- Udfærdige årlig redegørelse over branchens arbejdsmiljøaktiviteter til Arbejdstilsynet.
Find alle materialer på Savportalen
Medlemmer af Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU
Annette Hoffmann, Chefkonsulent DI og Fællessekretær for udvalget
Allan Moesgaard Kristensen, Forbundskonsulent Fødevareforbundet NNF
Michael Jensen, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Foods
Dan Kolding, Senior Vice President, Production and supply Chain, Danish Crown Foods
Dennis Nielsen, Arbejdsmiljørepræsentant Tican Fresh Meat, Thisted
Flemming Kristiansen, Arbejdsmiljøkoordinator Tican Fresh Meat
Ivan Smith, COO Danish Crown Beef
Jesper Z Kock, Chefkonsulent DI
Johnny Kristensen, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Beef, Holsted
Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef Lederne
Martha Holme, HR chef Tican Fresh Meat
Morten Bisgaard Andersen, Forbundskonsulent Fødevareforbundet NNF
Morten Pedersen, Senior Director, Danish Crown Group EHS & Sustainability
Per Hansen, Forbundssekretær Fødevareforbundet NNF
Per Laursen, Vice President Production Danish Crown
Peter Thorup, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Pork, Horsens
Rikke Dencker Aagaard, Director Danish Crown EHS & Sustainability
Torben Z Kock, Fabrikschef Tican Fresh Meat, Thisted
Medlemmer af Kødindustriens Arbejdsmiljøudvalg, KAU
Annette Hoffmann, Chefkonsulent DI og Fællessekretær for udvalget
Jesper Lund Larsen, Miljø- og arbejdsmiljøpolitisk konsulent 3F
Lars Poulsen, Konsulent Danske Slagtermestre
Per Hansen, Forbundssekretær Fødevareforbundet NNF
Oktober 2020