Ny arbejdsmiljøindsats

Den årlige arbejdsmiljødrøftelse er vejen til at få sat mål for det gode arbejdsmiljø og få sat handling på.

Derfor tilbyder BAU Jord til Bord, GLS-a, 3F, Landbrug & Fødevarer og SEGES gratis hjælp til de første 50 virksomheder i form af en arbejdsmiljøkonsulent fra SEGES, som vil facilitere virksomhedens årlige arbejdsmiljødrøftelse. 

Projektet "Fra vision til sikkerhed – sæt mål og forfølg" skal være med til at sætte øget fokus på den årlige arbejdsmiljødrøftelse og dermed gøre de grønne erhverv sikrere. Den årlige arbejdsmiljødrøftelse er vejen til at få sat mål for det gode arbejdsmiljø og få sat handling på. Derfor tilbyder vi god og gratis hjælp i 2022 for de første 50 grønne virksomheder, der slår til.

Projektets mål er at skabe et bedre arbejdsmiljø. Vejen til det er, at skabe ikke mindre end 1000 kontakter til virksomheder i den grønne branche i løbet af 2022. 50 af disse kontakter skal ske gennem besøg, hvor en arbejdsmiljøkonsulent fra SEGES besøger virksomheden og faciliterer den årlige arbejdsmiljødrøftelse med ejer og en repræsentant for arbejdsmiljøorganisationen i virksomheden.

 

Guide til årlig arbejdsmiljødrøftelse her.

Læs mere her.

Hvis du allerede nu ved, at du kunne have lyst til at få et besøg til at hjælpe arbejdsmiljøet godt på vej, så kan du gøre det lige her eller kontakt Helle Birk Domino, arbejdsmiljøchef, SEGES, hbd@seges.dk  eller Hotline 40453828.