Nyhedsbrev 23 - Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg

 

12. november 2012

         
 
MIA konference - Test dig selv
 

Den 29. november åbner MIA dørene til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonferencen 2012: ”Den ideelle hverdag”. Her kort før tilmeldingsfristens udløb 16. november er der tilmeldt 405 personer, og flere kan nå at komme til.

 
Dagens program byder bl.a. på et indlæg, hvor alle deltagere med en lille forberedende indsats vil få et langt større udbytte af dagen. Det drejer sig om Enneagrammet, hvor du kan teste dig selv!
 
Enneagram Persontype Indikator, der bliver introduceret af coach Michael Groser, kan være en nøgle til at forstå sig selv og andre bedre. Konferencedeltagerne kan få optimalt udbytte af indlægget ved at teste sig selv inden konferencen den 29. november. Når svarene er afgivet, får du en e-mail retur med resultatet og links til relevante beskrivelser af persontyperne. Du kan komme ind på Enneagram-linket her
 
Da ikke alle deltagere i konferencen er tilmeldt MIA’s nyhedsbrev opfordres AMO’s formand på den enkelte virksomhed til at rundsende nyhedsbrevet og henlede opmærksomheden herpå.
 
     
         
 
Napo - små film om arbejdsmiljø 
 
Napo filmene er produceret på vegne af en gruppe europæiske arbejdsmiljøorganisationer. Formålet er, at Napo og hans venner skal fungere som en arbejdsmiljømæssig appetitvækker gennem deres vindende figurer, underholdende historier og lette tilgang.
 
Filmene er uden tale og er derfor velegnet til alle nationaliteter.
 
Få mere at vide om Napo og se filmene her
     
         
 
Ny bekendtgørelse om rådgivningspåbud på vej
 
Arbejdstilsynet oplyser, at der er en ny bekendtgørelse om rådgivningspåbud på vej.
 
Ændringerne indebærer, at en virksomhed som hovedregel kun vil få rådgivningspåbud ved komplekse arbejdsmiljøproblemer, der er vanskelige at løse, samt når den har fået fem eller flere påbud om arbejdsmiljøproblemer.
 
Læs mere om baggrunden for ændringerne her