Nyhedsbrev 5

 

25. marts 2010

         
 
 
 

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2010

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg (MIA) har hermed fornøjelsen at udsende invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2010

Fremtidens arbejdsmiljøorganisering

torsdag den 9. september 2010 kl. 08.30 – 16.45 på Hotel Legoland, Aastvej 10, 7190 Billund.

Formålet med konferencen er at sætte fokus på:

  • Den nye lovgivning på organisering af arbejdsmiljø, hvor ansvaret for arbejdsmiljøarbejdet lægges direkte i linjeorganisationen og åbner op for, at arbejdsmiljøarbejdet kan organiseres, således at det passer optimalt til hver enkelt organisation og virksomhed

  • Krav om årsplaner for arbejdsmiljøarbejdet

  • Ændrede regler om uddannelse på arbejdsmiljøområdet.

Undervejs bliver der leveret indlæg fra såvel interne som eksterne oplægsholdere om de nye muligheder for virksomhedernes sikkerhedsarbejde, effekt og erfaringer med sammenlægning af SU og SI, svenske erfaringer med organisering af sikkerhedsarbejdet, workshops m.v. inden dagen sluttes af med et boost af Christine Feldthaus, en af tidens mest markante stemmer, der taler over temaet ”Forandringsparathed og arbejdsglæde – hinandens forudsætninger” og giver deltagerne noget at tygge på, noget at grine af og konkrete redskaber til at fremme processen i egen virksomhed.

Invitationen retter sig mod direktører, mejerichefer, ledelse, sikkerhedsledere, sikkerhedsudvalg og sikkerhedsorganisationer i mejeriindustrien.

Programmet kan læses her.

Konferencen finansieres af MIA-midler fra Arbejdsmiljørådet og deltagergebyret på 600 kr. dækker kun forplejning.

Tilmelding kan foretages online her eller på fax: 3311 8953. Husk at opgive deltagernavne. Hurtig tilmelding tilrådes. Sidste frist for tilmelding er 20. august 2010.