• Kontakt
BAU Jordtilbord
    BAU Jordtilbord
  • Til forsiden
  • Emner
    •  HELT SIKKER SUND - <br/> <i>sammen </i>

      HELT SIKKER SUND -
      sammen

    • APV og Trivselstjek

      APV og Trivselstjek

    • MSB

      MSB

    • Målrettet mindre virksomheder

      Målrettet mindre virksomheder

    • Fakta ark

      Fakta ark

    • EGA - Løft - Ergonomi

      EGA - Løft - Ergonomi

    • Ulykker og lidelser

      Ulykker og lidelser

    • Elastik og mikropause øvelse

      Elastik og mikropause øvelse

    • Psykisk arbejdsmiljø

      Psykisk arbejdsmiljø

    • AMO arbejdet

      AMO arbejdet

    • Støj og akustik

      Støj og akustik

    • Kemi

      Kemi

    • Konferencer og kurser

      Konferencer og kurser

    • Projekter og indsatser

      Projekter og indsatser

    • Scor jer selv

      Scor jer selv

  • Nyheder
  • Om SAU og KAU
  • Kontakt
Få siden læst op
Søg
  • Brancher
  • Slagteri- og kødbranchen
Gå til
  • Nyheder
  • Om SAU og KAU

Nyheder

  • Slagteri- og kødbranchens arbejdsmiljøkonference 2021
    20-10-2021

    Slagteri- og kødbranchens arbejdsmiljøkonference 2021

    Se eller gense nogle af de mange interessante oplæg fra vores konference 12. og 13. oktober 2021 hvor vi afholdt Arbejdsmiljøkonference for brancherne...

    Læs mere
  • De gemte APV, Trivselstjek og handlingsplaner
    03-04-2021

    De gemte APV, Trivselstjek og handlingsplaner

    På den gamle savportal kunne du gemme APV, Trivseltjek og handlingsplaner via login. Den funktion har vi valgt at droppe på den nye version. Der va...

    Læs mere
  • Ulykker og ergonomi
    02-04-2021

    Ulykker og ergonomi

    Branchen er udpeget til at skulle gøre en ekstra indsats på at reducere antal arbejdsulykker og ansatte der udsættes for væsentlig fysisk belastning. ...

    Læs mere
  • Få penge til et bedre arbejdsmiljø
    01-04-2021

    Få penge til et bedre arbejdsmiljø

    Fra slutningen af marts får små, private virksomheder mulighed for at søge tilskud fra en ny pulje til projekter, der forebygger fysisk og psykisk...

    Læs mere
    

SAU og KAU

Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU og Kødindustriens Arbejdsmiljø, KAU er brancheudvalg under BAU Jordtilbord.

Kontaktpersoner

Annette Hoffmann
Dansk Industri
Mail: aho@di.dk
Tlf.: 3377 3051

Allan Moesgaard Kristensen
Fødevareforbundet NNF
Mail: amk@nnf.dk
Tlf.: 3818 7235

Medlemmer af SAU og KAU

Oversigt over medlemmer af udvalgene i SAU og KAU findes her:

Se medlemmer

Privatlivspolitik

Siden bruger cookies

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her .

Acceptér